De Natuurlijke Eet Leefwijzer
We moeten meer bewegen, stil zitten is het nieuwe roken. Ik hekel een sportschool laat staan verplichtingen aan gaan. Maar bij een natuurlijke leefstijl hoort ook natuurlijk bewegen, gewoon wandelen, of de trap nemen ipv de lift, fietsen, krachttraining, dat kan zelfs thuis.  Wil jij niet dat je cortisol hormoon op hol raakt? lees dan verder.
 
Bewegen, we doen het te weinig en als we het doen ook nog eens omgekeerd, door eerst te eten. Wie eerst eet, loopt op glucose ipv op vet verbranding. Beweeg daarom nuchter, dus eerst jagen, dan de vangst eten, dan uitbuiken!
 
Geen zin in bewegen? Dit komt mede door een onnatuurlijke leefstijl, het haalt je vitaliteit onderuit. Betere voeding brengt je vitaliteit terug en geeft weer zin in bewegen. De fluweelboon kan je hier ook nog eens bij helpen om in beweging te komen.
 
Veel huidige reguliere diëten en trainingsmethode brengen je hormonen uit balans. Door onze onwetendheid denken we zelf dat we goed bezig zijn, maar je lijf denkt hier toch anders over. Wat gebeurd er ondertussen met je hormonen klik hier.
 
Vandaag de dag worden we hier steeds meer bewuste van, ook sportscholen en sportopleidingen spelen hier nu op in, veel wat we eens dachten het goed was, is al weer achterhaald. Zo blijkt HIIT net zo effectief te zijn actief bezig te zijn in de sportschool. 
 
Kortom, bewegen moet het is nodig om de spieren soepel te houden, maar ga niet in de overdrive, dan doet het geen goed, al ervaar je dat niet zo.
 
Maak simpel je website Eigen site maken