De Natuurlijke Eet Leefwijzer

Bijenpollen hebben een hoge bactericide en bacteriostatische werking alsmede antivirale aktiviteiten, ontslakking. Bijenpollen zijn een bijzonder voedzaam natuurlijk nutriënt. Er zitten zoveel voedingsstoffen in dat het een verjongend effect heeft op het lichaam.

 

De werking van verschillende klieren en organen wordt gestimuleerd door bijenpollen zodat het een algemeen versterkend middel is voor het hele lichaam. Dit middel, wat door bijen wordt gemaakt, heeft zowel nutritieve als ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

 

  1. Verbetert het immuun afweersysteem.
  2. Geeft meer energie, het lichaam functioneert beter.
  3. Verhoogt celvernieuwing.
  4. Bevat DNA, het genetische materiaal van alle levende organismen, die de erfelijkheidsfactoren beheersen.
  5. Bevat RNA, zorgt voor de synthese van proteïnen.
  6. Grote bron van zink en vitamine B6, dat wordt aanbevolen voor depressies en PMT, sleutelingrediënt is lecithine, een natuurlijk bestanddeel in elke cel van het lichaam, die kracht geeft aan de hersenen, immuniteit verhoogt en vorming van galstenen voorkomt.

 

Bijenpollen zijn een zeer rijke bron van voedingsstoffen. Er zitten de volgende vitaminen in: A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en D. Verder bevat het rutine en verschillende flavonoïden. Flavonoïden zijn stoffen die vooral in de 21e eeuw ontdekt zijn en bestudeerd worden. Elk jaar worden er anno 2014 honderden nieuwe flavonoïden ontdekt. Deze stoffen versterken de werking van vitaminen. De mineralen waarover bijenpollen beschikt zijn: kaliumcalcium, fosformangaan, silicium, magnesium, zwavel, koper en zink, chlorine, ijzer, aminozuren, proteïnen en enzymen. Start met bijenpollen meer informatie (bron)

 

Allergisch voor bijenpollen

Sommige mensen zijn allergisch voor (bijen) pollen. Het is van belang een verkeerde reactie van het lichaam te herkennen. De meeste mensen die allergisch voor bijenpollen zijn, hebben ook andere allergieën. In een uitzonderlijk geval kan het voorkomen dat iemand alleen voor bijenpollen allergisch is. Overigens is dat niet iets om zeer bang voor te zijn. Een veel ernstigere allergie is melkallergie. Ook een granenintolerantie kan zeer ernstig en lastig zijn aangezien het vermijden van granen veel moeilijker is dan bijenpollen. 

 

Tip: Heeft u last van hooikoorts of pollen allergie, ga naar een imker in uw omgeving en start vanaf januari met het innemen van bijenpollen. Want vaak bent u allergisch voor de bomen en pollen in uw omgeving, de bijen van de imker in uw buurt, nuttigen deze planten enz, hierdoor kunt u, u weren tegen deze allergie en weerstand opbouwen. Meer nuttige info over hooikoorts klik hier

 

De geneeskracht van bijenpollen, is geen natte vingerwerk; er is wetenschappelijk onderzoek aan te pas gekomen dat vermeld dat de versterking van ons immuunsysteem door bijenpollen bijdraagt aan vermindering van allergieën en hooikoorts. Mochten er mensen allergisch zijn voor bijenpollen, voor hen geldt dat bijenpollen geen geneeskracht bied en dat ze op zoek moeten gaan naar een andere remedie.

meer informatie klik hier

 

Maak simpel je website Eigen site maken