De Natuurlijke Eet Leefwijzer

Hier geen eiwitrijk, vetarm, sonja bakker of weight wacher of  wat voor een dieet dan ook. Maar een kijkje in een vergeten eetpatroon. In de westerse wereld zijn we maar ver verwijderd geraakt van moeder natuur. Mensen kunnen hun oude, vertrouwde gewoontes niet meer doorvoeren. Er is geen enkel noodzaak meer om zelfvoorzienend te zijn. We zijn van natuurlijk-slank naar onnatuurlijk-vet gegaan. Hoe komt dit nu?

 

Veel oude wijsheid over voeding en effect op ons lichaam is verloren gegaan. Hippocrates zei niets voor niets "laat goede voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding", hier hebben we nu de afslag mee gemist.

Veel diëtisten leren de weg van het regulieren, niet de meest natuurlijke weg. Je lichaam geeft een sein aan, daar moet eerst na gekeken worden, vind de oorzaak, ipv alleen te willen afvallen? 

 

Al hoor ik meer geluiden terugkeren over ons oerlichaam, langzaam gaat de reguliere toch meer terug naar de wetten van de natuur, dat deze toch veelal samenhangt met ons lichaam, zeker wat eten betreft. Als je slim weet hoe je moet eten, hoef je nooit meer te diëten! Kun jij zelfs je genen te slim af zijn. Alleen spijtig genoeg lijkt het of de regulieren wereld net doet of zij het wiel hebben uitgevonden!! Beetje jammer, want dit is echt niet zo, vele Goeroe's, zoals de regulieren ons noemen, zijn hun al voorgegaan! 

 

Dat moeder natuur ons veel te bieden heeft, zijn we allang vergeten door de massa consumptie en marktwerking die de overhand heeft. Wij weten het allang niet meer, het wordt ons ook niet meer geleerd, dus verleerd en vergeten dat; moeder natuur ervoor zorgt, dat je ook gezond, fit, energie, mooi en slank blijft, zonder maar een enkel (vermagerings) dieet te hoeven volgen. Via een ingenieus doordacht systeem heeft moeder natuur uitgedokterd hoe ze ons mensen in de best mogelijke conditie kan houden. Het zit allemaal in de natuurlijke onbewerkte voedsel producten.

 

Wist jij dat, elk (vermagerings) dieet, cruciaal is en een afbraak van je lichaam is? Vaak wordt men beperkt in het eten. Kortom een dieet is nooit compleet. Waarom? Omdat het vaak een van de essentieel 4 voedselgroepen mist die het lichaam nodig heeft de zogeheten macronutriënten deze zijn; Eiwit, Complexe Koolhydraten en vetten, 

En al die vermageringsdiëten die ons worden aangeboden, ze missen allen iets, maar 1 ding is zeker, stop je en ga je weer over op je gewone eet patroon, kom je aan en met rente!  

 

Dan zijn we ook de hoeveelheid Water drinken uit het oog verloren.

 

Mijn ogen werden geopend toen ik het boek van Amber Albarda “Eet jezelf mooi, slank & gelukkig onder mijn neus kreeg in 2010. Ik raakte bewust van mijn eetpatroon en de wetten van mijn lichaam die samenhangt met de natuur. Ik heb toen zonder begeleiding alleen mijn eetpatroon gewijzigd en aangepast, zoals Amber het beschrijf in haar boek, dus een leefwijze geen DIEET. Na 5 dagen merkte ik dat mijn buik, minder opgezet was (niet meer zo’n aanzien van een ondervoedings buikje), zelfs zonder actief sporten.  Echter, bewegen is wel belangrijk, maar dat hoeft echt niet in een sportschool. 

 

Omdat ik mijn eetpatroon veranderen, werd mijn maag hier blij van, (ik heb/had reflux ziekte), deze kwaal verdween, weg met de maagzuurremmer, mijn darmen werden ook rustiger. Daarom, wil je je gewicht verliezen, denk dan verder dan alleen te willen afvallen. Regulier scheert alles over 1 weg een leefstijlcoach kijkt per individu en naar je klachten, samen gaan ze stap voor stap zorgen dat je het oeroude weer in je systeem krijgt, herprogrameren. Dit valt zeker niet mee, maar is zeker haalbaar.

Maak simpel je website Eigen site maken