De Natuurlijke Eet Leefwijzer

Hans Moolenburgh (1925) sinds 1952 arts. Maar zijn geest is even scherp al voorheen en hij heeft nog steeds zijn eigenzinnige visie op gezondheid. ‘Wij behandelen mensen alsof het een veestapel betreft.’  Over Voeding/frisdrank is hij heel duidelijk, voor meer klik hier.

Frisdranken zijn eigenlijk niet zo fris. Om de lage PH waarde van een glas cola enigszins te neutraliseren, moet je letterlijk tientallen glazen water drinken. Aangezien dit vrijwel onmogelijk is, gaat je lichaam bij een te hoge frisdrankenconsumptie na verloop van tijd calcium aan je botten ontrekken in een poging het evenwicht in je lichaam te herstellen. Leg voor de grap maar eens een nagel in een glas cola nog geen 4 uur later is dezelfde nagel verdwenen! Dit zorg voor latere leeftijd voor osteoporose.

Met verbazing hoor ik de geluiden vergelijking cola en sinsasappelsap dat, sinaasappelsap net zo slecht is. Zo ook in de uitzending van 24 mei 2016 BROODJE AAP over sinaasappelsap.  Dit bewijs weer hoe ver de mens, wetenschap en artsen ver van de natuur verwijderd is. Cola met sinaasappels vergelijken is als een koe met een varken vergelijken. Niemand hoorde ik praten over het vruchtvlees, idd alleen het sap is minder gezond maar, dankzij de hoeveelheid vezels/vruchtvlees in een stuk fruit worden deze fruitsuikers/simpele koolhydraat, in je lichaam voldoende afgeremt. Klik voor meer over de uitzending broodje AAP hier.

Maak simpel je website Eigen site maken