De Natuurlijke Eet Leefwijzer
6 juli 2017; Ik zit weer goed in mijn leefwijze, nu nog op gewicht blijven door te zorgen dat de macht der gewoonte er niet weer insluipt. Want dat is de grootste valkuil van de mens. Echter bloed kruip waar het niet gaan kan, heb ik de boeken van Amber Albarda er weer bij gepakt, heb nu zelfs haar kookboek gekocht wat bij "Eet jezelf mooi slang en gelukkig" hoort.
 
Nederland Slank heeft mij geholpen weer op de rails te krijgen. Deze leefwijze bracht mij nieuwe inzichten, maar ik liep ook tegen zaken aan waar ik mij niet in kon vinden en waar ik niet achter kon gaan staan, zoals soja producten en het (te) veel water drinken.  Mensen die niet veel kennis over voeding hebben opgedaan en het klakkeloos overnemen, tja...
 
Kennis is macht, maar deze moet je wel bijhouden en in willen duiken, niet alles voor lief nemen. Ook vind ik het te duur 899 euro, in mijn geval 950 omdat mijn bloed prikken alleen thuis kon. Ik vindt het, het geld niet waard! Ondanks dat je wat vergoed krijgt (mits aanvullend verzekerd) van je zorgverzekeraar omdat het onder alternatieve behandeling valt. Maar je krijgt dat pas vergoed als je alle 10 persoonlijke begeleiding hebt gehad, dus je moet het wel al ophoesten. Maar dan nog, dat weegt nog niet op in de prijs en wat je ervoor krijgt.
Maak simpel je website Eigen site maken