De Natuurlijke Eet Leefwijzer
Richard de Leth krijgt ook veel vragen over zijn nieuwe boek een ervan, "wat is het verschil met zijn OERsterk-serie en zijn nieuwe boek persoonlijk leefstijl plan". Hij licht dat graag toe. 

Mijn OERsterk-boeken bevatten veel kennis en zijn abstract. Je moet alles zelf naar je dagelijks leven zien te vertalen. Mijn nieuwe boek 'Persoonlijk Leefstijlplan' bevat een methode en is concreet. Ik reik je een kant-en-klaar leefstijlplan aan waarmee je resultaat boekt. 

In het boek kun je jouw unieke persoonlijk leefstijlplan samenstellen op basis van de signalen die je hebt. Ik heb voor verschillende klachten verschillende leefstijlplannen gemaakt, van afvallen, huid- en darmklachten, stemmingsproblemen, slaapproblemen, libidoproblemen, ongelukkig voelen tot de aanpak van welvaartsziekten. aan te passen.
 
Het boek Persoonlijk Leefstijlplan, voor een gezond en gelukkig leven biedt:
- Inzicht in de noodzaak om te 'investeren in jezelf'
- De vier belangrijkste gezondheidspijlers: voeding, beweging, ontspanning en mindset
- Tien leefstijlregels waarmee je direct aan de slag kunt
- Het frame voor een Persoonlijk Leefstijlplan
 
Richard laat je voelen en inzien dat je weer eigen baas over je lichaam en gezondheid kunt worden.' James en Laurentine Colquhoun (oprichters FoodMatters)
In onderstaande video licht ik kort toe waarom een Persoonlijk Leefstijlplan zo belangrijk is in de huidige onnatuurlijke en ongezonde maatschappij.
Maak simpel je website Eigen site maken