De Natuurlijke Eet Leefwijzer

Voeding is belangrijk voor ons lichaam wanneer men natuurlijk eet kan men een hoop leed voorkomen, ook op mentaal gebied. Maar wat als er een andere oorzaak is helpt natuurlijk voeding dan ook?

Met natuurlijke voeding in de weer gaan eist veel discipline, geduld, doorzettingsvermogen en veel positiviteit. Met name dat laatste is van groot belang, waarom? Je lichaam gaat een zuivering door, dit kan veel klachten geven, zoals hoofdpijn, huidklachten, spierpijn, misselijkheid, depressief etc. Je lichaam is zijn afval aan het lozen dat merk je, de een meer dan de ander.

Maar de ervaring leerde mij, wanneer mensen met een hersen/psychische aandoening de oorzaak anders ligt dan bij een verkeerd eetpatroon, kan het natuurlijk eetpatroon dan voldoende zal zijn? Nee. Bijv. pessimistische personen kunnen dan voor hun gevoel door een hel gaan met een natuurlijk eetpatroon. Zij kunnen maar moeilijk een knop omzetten, of hun patroon in eten of denken omzetten. Het leven is niet maakbaar, maar wel stuurbaar. Pak die macht. Deze mooie uitspraak van Richard de Leth, gaat niet voor iedereen op. Bij deze personen vertraagt het, het proces omdat zij constant zichzelf aan het vergiftigen zijn met hun persimisme. 

Goede voeding is altijd van belang, dat is gewoon een feit. Maar in enkele gevallen kan wanneer er een keuze gemaakt wordt om een patroon te doorbreken in het eten, juist tegen gaan staan. Zeker bij pessimistische mensen, die gaan dan botsen met de voeding dus zal dit eerde tegen hun werken dan voor ze. Daarom is het belangrijk om bij personen met een psychische aandoening in welke vorm dan ook, de oorzaak van de psychische aandoening te vinden die eerst aan te pakken, dan omschakelen naar de natuurlijke voeding.

Maak simpel je website Eigen site maken