De Natuurlijke Eet Leefwijzer

Wist je dat deze groente-kruiden-specerijen je lichaam fitaal houden?

Aloe vera olie maken is makkelijker dan je denkt en ideaal in gebruik.

Antikanker groente

Volgens onderzoek uitgevoerd door de Jawaharlal Nehru Universiteit in New Dehli, India, bleek dat stoffen in radijsjes de ontwikkeling van kankercellen beïnvloeden wat leidt tot apoptose, de plotselinge dood van kankercellen. Radijsjes zijn dus een prima groente voor een dieet tijdens de chemokuur. Er zitten allerlei anthocyaninen in die ervoor zorgen dat gifstoffen uit het lichaam verwijderd worden. Vitamine C werkt als antioxidant die vrije radicalen bestrijdt. Deze vrije radicalen kunnen schade aanrichten in cellen. Ze kunnen ook het DNA van cellen vernietigen wat de weg vrij maakt voor het ontstaan van kanker. Met name kankers in de ingewanden worden tegen gegaan. Het is ook goed tegen mondkanker en nierkanker.

Goede vette van de Avocado

Canta wattes? Cantaloupe meloen.

Wordt wakker met een ei, Geneeskracht van het ei

De wonderwortel, Gember en de Geneeskracht van Gember

Vitamine voor een gezonde huid

Natuurlijk beter honing

Killokiller uit de natuur

23 gezondheidsvoordelen van Kurkuma, onderzoek van geelwortel (kurkuma) de geenskracht van kurkuma

Mariadistel vernieuwt de lever op celniveau
Silymarine, een antioxidant, kan ook beschadigingen aan de lever veroorzaakt door het chronisch gebruik van bepaalde (reguliere) medicijnen verminderen. De Silybinecomponent is gerelateerd aan cholesterolverlagende effecten. Door de mogelijkheid de oplosbaarheid van gal te verhogen, helpt Silymarine ook bij de preventie van galstenen en het verzachten van galstenen.

Oregano een natuurlijke plantibioticum. Geneeskracht van Orgegano Olie de geneeskracht van Oregano

Olijfolie, Geneenskracht van Olijven, Gezonde Olijven

Geneeskracht van de Oesterzwam

Radijsjes tegen overgewicht

Radijzen herbergen geen vet en zeer weinig calorieén. Er zitten wel enorm veel voedingsstoffen in. Van radijs ga je snel vol zitten. Het wordt daarom aangeprezen als een groente die goed is om te eten als je wilt afvallen. Wanneer je afvalt is het ook belangrijk om te weten dat er allerlei in vetten ingekapselde gifstoffen vrij komen in het lichaam. Daarom moet afvallen altijd gepaard gaan met detoxen. Radijsjes zorgen voor een goede detoxificatie van het lichaam. Klik op "radijsje tegen overgewicht" en lees ook de geneeskracht van de radijs.

Geneeskracht van Shiitake

Natuursuikers suikervrij eten

 

Maak simpel je website Eigen site maken