De Natuurlijke Eet Leefwijzer
Bij natuurlijk eten hoort ook een natuurlijke genezen. 

Want kan een arts van tegenwoordig nog (chronische ziekte) genezen? Hans Moolenburgh (1925-2018) Arts sinds 1952, zegt o.a "men behandeld mensen alsof het een veestapel betreft". Wanneer worden we wakker en slikken niet alles voor zoete kauw?

 

De reguliere geneeskunde geneest heel weinig chronische aandoeningen. Het boek OERsterk van drs. Richard Leth gaat hier uitgebreid verder op in, ook Arts Hans Moolenburgh waarom de reguliere geneeskunde expert is op het gebied van de acute geneeskunde en de complementaire geneeskunde expert is op het gebied van chronische aandoeningen.  

 

Waar reguliere medicijnen receptonen (antennes op cellen) of processen blokkeren, werken natuurlijke middelen (voeding, bewegen, kruiden, specerijen, planten) juist stimuleren op het zelfherstellend vermogen. Reguliere medicijnen gaan tegen de wijsheid van ons lichaam en van de natuur in (net zoals de vereniging tegen kwakzalverij), de lever wil deze (gif) stoffen zo snel mogelijk ontgiften, omdat hij ze niet herkent en ze nooit deel waren van de evolutie.

 

Wil je meer weten over geneeskunde toen en nu klik hier,  

zoek je een complementaire genees-arts klik hier

Complementaire geneeskunde wat is dat klik hier

Gun je lichaam te kan om zichzelf te genezen klik hier

Maak simpel je website Eigen site maken