De Natuurlijke Eet Leefwijzer
Wie is die Richard de Leth de grondlegger van OERsterk,  die op een dinsdag middag zijn doktersjas aan de Wilgen hing en waarom? Mede omdat hij zich meer bewust werd dat de reguliere geneeskunde heel weinig chronische ziekte genas. 
 
Zo schrijft hij in zijn blog;
De reguliere geneeskunde is vooral op het gebied van de acute geneeskunde (beenbreuk, blindedarmontsteking, infectie) expert. De reguliere geneeskunde geneest weinig chronische aandoeningen. De meeste chronische aandoeningen worden over langere tijd door een verkeerde, ongezonde leefstijl veroorzaakt. Ruim 95 procent van alle klachten en ziekten om precies te zijn.
 
De meeste chronische klachten zijn ongelukken in slow motion, veroorzaakt door een ongezonde leefstijl
 
Als klachten of ziekte door een verkeerde leefstijl wordt verOORZAAKT, waarom gebruiken we leefstijl dan niet als therapie om te herstellen?
 
Kern van waarheid toch? 
Lees HIER zijn verhaal en of bekijk het interview waarom Richard zijn doktersjas aan de wilgen hing. Dat noem ik nou OERsterk.
 
Richard is echt niet de enige die zo denkt over de moderne geneeskunde, arts Hans Moolenburgh (1925-2018), sprak dat ook uit, Artsen worden dus opgeleid in wat hij de medische verschuifkunde noemt. Wat zegt Hans nog meer? Klik hier 
Maak simpel je website Eigen site maken