De Natuurlijke Eet Leefwijzer
25 september 2017.
19 kilo kwijt, joepie. Ik vind het nog steeds teveel geld, voor wat men er voor krijgt maar het resultaat is er wel, voor 80% kom dit door je eigen inzet, ondanks de persoonlijke begeleiding, die ik persoonlijk matig vind, zo kon zij mij niet goed adviseren in de oestrogeendominantie.
 
Maar zonder Nederland Slank was ik niet zo ver gekomen, dus laten we hierin rechtvaardig zijn. Deze eetleefstijl zit goed in elkaar op een paar, in mijn ogen verbeter punten na dan. Het heeft mij ook nieuwe inzichten gebracht. Ik voel mij zeker vitaler en merkt dat mijn lichaam meer en meer in balans komt.
 
De hormonen is nog wel een dingetje maar daar heeft Prima Balans mij in geadviseerd. Vooral mijn schildklier hormoon, het overige is aardig in balans, ten opzichte van de start in mei. Ben zeker trots op het resultaat, nu de kunst deze eetleefwijzer, want dat is het, het is geen dieet, toe te blijven passen.
 
Het heeft mij wel weer op de rails gezet, ondanks mijn eigen kennis ervaring die ik over natuurlijke voeding "vanuit je oerkracht eten" tot me had genomen, was ik toch weer in de moderne gemakzucht beland. Nu ik weer de kunsten van de kracht van de natuur tot mij hebt genomen, zit het weer in mijn systeem en denk ik, "joh hoezo veel werk dat eten klaar maken?" En als je je fit en vitaal voelt, zie je nergens tegen op om een heerlijke maaltijd te maken, ochtend, middag of avond, draai mijn hand er niet meer voor om. Kijk dat doe dus goede voeding met je zoals Hippocrates zei, "laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding". 
Maak simpel je website Eigen site maken