De Natuurlijke Eet Leefwijzer

Welkom.

Hier vind je geen Sonja Bakker, Weight Watcher of een welke vorm van (regulier) dieet dan ook. Maar een kijkje in de keuken van een vergeten eetpatroon. Zonder verleden geen heden. De mensheid is al snel het verleden vergeten. De mensheid lijkt niet te willen veranderen, ja we zijn goed in alles willen veranderen, maar leren we wel van de lessen uit het verleden?

Aan de oppervlakte lijken we anders, we ontwikkelen ons, we bedenken nieuwe regels, nieuwe levensstandaard. Elke (nieuwe) generatie omarmt het nieuwe en schaft het oude af. We weten namelijk niet eens meer hoe we uit steen een gereedschap (werktuig) kunnen maken. Oude ambachten die verloren gaan. Zo is bijv. een werktuig maken uit steen, 2 miljoen jaar geleden allang vergaande glorie. En ook hoe we ons konden genezen vanuit de natuur, dat we een zelfgenezend vermogen hebben, zijn we allang vergeten en dat het medicijn in de natuur ligt, al helemaal. We dwalen steeds verder en verder af van de onze natuurlijke bron. Met gevolgen dat we zieker zijn dan ooit, waar de mens vroeger stierf aan infecties, sterven we nu aan welvaartsziektes, door o.a. uitputting van het lichaam.

 

Mijn naam is Jolanda, orthomoleculaire natuurvoedingsadviseur van Praktijk Natuurlijk Normaal.

Ik hoop u met de Eetleefwijzer site, wegwijs te maken wat het belang is van goede voeding en wat is nou goede voeding? In plaats van jezelf te vullen, wat we nu normaal schijnen te vinden, maar is dat normaal? Nee! Waarom nee? Neem de moeite en doe kennis op, lees verder op mijn site. Welkom bij de Eetleefwijzer.

Maak simpel je website Eigen site maken