De Natuurlijke Eet Leefwijzer

We zijn op weg, eigenlijk zitten we al volop op deze (snel)weg, van gezond naar ziek. We worden ouder, althans we hopen dat, maar niet gezonder, voeding draagt hier zeker aan bij. We kunnen dit weg wuiven, of onder ogen komen. Helaas zien weinig mensen het niet onder ogen, zien het verband van goede voeding niet. Hierin is nog een lange weg te gaan, om van deze snelweg weer af te komen.

Kanker, depressiviteit, darmklachten enz, veel van deze (chronische) ziektes waar de reguliere geneeskunde (nog) geen raad mee weten, laat staan dat ze over voeding beginnen. Toch kan goede voeding een hoop leed voorkomen of verbeteren. We moeten alleen dit medicijn wel tot ons willen nemen, daar zit vaak ook het probleem. Ga eens van de snelweg af, kom weer eens op de onverharde weg.

Waar reguliere medicijnen receptonen (antennes op cellen) of processen blokkeren, werken natuurlijke middelen voeding, bewegen, kruiden, specerijen, planten juist stimuleren op het zelfherstellend vermogen. Reguliere medicijnen gaan tegen de wijsheid van ons lichaam en van de natuur in (net zoals de vereniging tegen kwakzalverij). De lever wil deze (gif) stoffen zo snel mogelijk ontgiften, omdat de lever ze niet herkent en ze nooit deel waren van de evolutie.

Klachten of ziekte zijn het gevolg van een te lang verstoord evenwicht. Natuurlijke stoffen die volgens de wijsheid van het lichaam het zelfherstellend vermogen stimuleren, kunnen op de langer termijn tot een oplossing en dus tot genezing leiden. Ze herstellen de balans in ons lichaam. De huidige ziektecijfers liegen er niet om, in 2018 9,9 miljoen chronische zieken. Dit laat zien dat we compleet onnatuurlijk en uit balans leven. Mede ook door de moderne vooruitgang en we steeds verder van ons oorspronkelijke ' OER zijn', zijn afgedwaald. We ons afhankelijk hebben gemaakt van technologie en te veel van andere landen. We ook niet meer zo zelfvoorzienend zijn, als onze voor ouder de homo sapiens. Als we dit niet gaan bijstellen, sterft ook de laatste menselijk ras uit. 

Maak simpel je website Eigen site maken